Epost: [email protected] – Gratis frakt over kr. 500,-

PeeWee EcoMinor Innovativt Kattetoalett

kr499.00 Inkl MVA

PeeWee EcoMinor Innovativt Kattetoalett

PeeWee Minor er et innovativt kattetoalett av svensk design. Til PeeWee-kattetoalettene brukes PeeWee-trepellets. PeeWee trepellets er laget av svensk gran og furu. De er laget av 100 % fornybare råstoffer og er 100 % biologisk nedbrytbare. Trepellets har dessuten den unike egenskapen at de absorberer mye mer fukt enn alle andre produkter som brukes i kattedoer. I tillegg absorberes også vond lukt fullstendig av PeeWee-trepellets.

  • 56x39x27.5 cm

Beskrivelse

PeeWee EcoMinor Innovativt Kattetoalett

L
B
H
=
=
=
 56,0 cm
39,0 cm
27,5 cm

Hvorfor PeeWee?

Når katten tisser i PeeWee-kattetoalettet forsvinner 90 % av urinen gjennom risten i den øvre beholderen og havner i den nedre beholderen. Resten av urinen absorberes i den øvre beholderen av pellets som faller fra hverandre og blir til sagflis. Når katten graver faller sagflisen gjennom hullene i den øvre beholderen og havner i den nedre beholderen. Den øvre beholderen holder seg derfor ren og tørr. I likhet med kattens poter og huset ditt. Det er bare nødvendig å kaste den brukte sagflisen. Hvis kattebæsjen fjernes regelmessig fra beholderen med den spesielle PeeWee spaden, er den friske granlukten det eneste som blir igjen. Fordi det bare er nødvendig med et 2 cm lag med trepellets i en PeeWee kattedo og man ikke trenger å etterfylle så ofte, varer en pose 14 liter PeeWee trepellets i minst 4 måneder.

Trepellets kattedo fra PeeWee er en bærekraftig løsning. Og det oppstår aldri ubehagelige, forurensende og iblant selv skadelige lukt fra støvskyer.

Pelletsene har den unike egenskapen at de absorberer betydelig mer fukt enn alle andre typer kattesand.
PeeWee absorberer også ubehagelig lukt fullstendig. Når katten tisser i PeeWee kattekassen forsvinner 90% av urinen gjennom de små hullene i bunnen av den øverste kassen og ned i den nederste. Resten av urinen blir absorbert av pelletsene i den øverste kassen og deretter faller de fra hverandre og blir til sagflis.

Kattetoalett til PeeWee tre pellets

peewee kattetoalett

PeeWee Trepellets

PeeWee trepellets er 100 % naturlige og biologisk nedbrytbare. Trepellets lages av sagflis fra nøye utvalgte svenske nåletrær: svensk gran og furu. Sagflis fra disse trærne absorberer fukt og nøytraliserer lukten av ammoniakk. I motsetning til andre typer trepellets, blander ikke PeeWee sagflisen med blader og bark. Under produksjonsprosessen tilføyes ingenting. Ingen luktstoffer, lim, bindemidler eller andre kjemiske stoffer. Den rene sagflisen blir presset til pellets under høyt trykk. Temperaturen kan da bli 120 grader Celsius, slik at eventuelle smittestoffer og insekter bekjempes effektivt. Dessuten fører det til at PeeWee-pellets ikke råtner eller fryser i stykker.

Mange typer kattesand lages av en leire som ikke er biologisk nedbrytbar. Støvet fra denne leiren (for eksempel når kattedoen fylles) kan være helseskadelig. Slike korn er derfor ikke bare skadelig for miljøet, men også for mennesker og dyr.

Hvordan PeeWee Trepellets brukes

For å oppnå best mulig virkning, velvære for katten og best mulig økonomi, skal PeeWee trepellets alltid brukes i kombinasjon med PeeWee kattedo. Trepellets og PeeWee kattedoer er et unikt system. Dette systemet innebærer en grønn revolusjon for alle katteeiere.

Velg et bærekraftig produkt, velg PeeWee.

Peewee kattedo erfaringer og Pellets kattedo erfaring oppsummeres i Youtube videoen

 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner I/A
Farge

Brun/Elfenben, Svart/Grå

Brand

PeeWee

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Matilde Silva

The package was damaged when it arrived but katt i norge handled it really well and were fast to solve the situation. For that i give them 5 stars.