Kloremøbel Pet Rebels Nashville h 30 cm

kr699.00 Inkl MVA

Kloremøbelet Nashville fra Pet Rebels er et praktisk, lite kloremøbel som ikke krever noe mye plass. Kattemøbelet fungerer like bra som liggeplass som kloremøbel. Størrelse : L: 40 x B: 40 x H: 30 cm

Tomt på lager

EAN: 8719425792002 Varenummer: eldK431206 Kategorier: , , , , Stikkord: ,
PetRebels

Beskrivelse

Kloremøbelet Nashville fra Pet Rebels

NASHVILLE 40 is perfect and specially designed for our lilltle Rebels. It has a beautiful design that every cat will love. A stylish scratching mat and 2 sisal scratch rollers turn this model into a perfect place for playful and newborn cats. The wooden look gives the Nashville 40 its modern look that will fit into everyone’s interior.”

Mer informasjon om kloremøbelet Pet Rebels Nashville

Les mer om kattemøbelet her.

 

Brand

PetRebels

PetRebels, De første opprørerne Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke. Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. De er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.
PetRebels

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.