Epost: post@kattinorge.no – Gratis frakt over kr. 500,-

Katteluke Swing 7 magnetisk

kr999.00 Inkl MVA

Katteluke Swing 7 magnetisk

Katteluke ferplast swing 7 magnetisk For katter.
Luke med vindstopp system.
Låsbar med 4-vegslåsing.
Denne modell inneholder også magnet som festes i kattens halsbånd.
Finnes i to farger.
Merke: Ferplast
Mål: 22,5×10,4×25,2cm åpning: 13,5×13,7cm

Beskrivelse

Katteluke Swing 7 magnetisk

katteluke swing 7 magnetisk tilleggsinformasjon.
Takket være Ferplast Swing-serien med produkter, kan du nå installere en kattedør, som kun er til din firbeinte venn, i alle tre-, metall- eller glassdører og i murvegger.
For katter og valper anbefaler vi Swing 1, 3 eller 5. For mellomstore og store hunder, samt store katter, er Swing 11 eller 15 modellene mer egnet. Modellen Swing 7 er i stedet utstyrt med et magnetisk system perfekt for katter. Denne magnetiske nøkkelen, utstyrt med en liten og hendig flik som kan festes til kjæledyrets halsbånd, lar kjæledyret ditt åpne klaffen ved å nærme seg den. Enheten er spesielt nyttig, siden den lar bare kjæledyret ditt komme inn i huset, slik at du ikke risikerer å møte uønskede gjester i hjemmet ditt.
Svingklaffer kommer med det innovative Wind Stopper System, som er et system for beskyttelse mot trekk (bortsett fra Swing 1 og 3-modellene). En annen viktig funksjon er 4-veis låsesystemet (ikke til stede i Swing 1-modellen) som lar deg justere åpningstypen etter dine behov: kun innstigning, kun utgang, inn- og utstigning, eller lukket. Til slutt vil en passasjeindikator (følger med Swing 5 og 7) hjelpe deg å forstå om kjæledyret ditt er inne eller ute og består av et flagg plassert på bunnen av kjæledyrklaffen, som vil vende mot retningen din pelskledde venn sist gikk. Alle større klaffer kommer med en tunnel på 5 cm, slik at de kan tilpasses enhver struktur og kan trimmes (tunnelen må ikke trimmes i modellene Swing 7 og Swing Microchip siden de inneholder en veldig delikat mekanisme).
For Swing 5-modellen og Swing 1- og 3-modellene for mindre kjæledyr, som kommer med delvise tunneler, er en ny modulær forlengelsestunnel tilgjengelig som tilbehør og er 5 cm i dybden (skruer er ikke inkludert).

Vennligst merk: før du installerer i glasskonstruksjoner, anbefaler vi deg å konsultere en glassmester, da det ikke er mulig å bore hull i herdet sikkerhetsglass eller doble glass med mindre de tidligere ble laget under produksjonen.

Tilleggsinformasjon

Farge

Brun, Hvit

Brand

Ferplast

Ferplast har en rekke kvalitetsprodukter til din katt. Transportbur, kattedører m.m. som er testet ut i en årrekke. Familiekatten har blant Norges største utvalg av Ferplast produkter

Swing

Swing

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Du liker kanskje også…