Tropiclean Papaya & coconut 2i1 shampoo 355ml

kr189.00 Inkl MVA

Tropiclean Papaya & coconut 2i1 shampoo er laget med papaya, kokosnøtt og andre tropiske ingredienser for å skjemme bort kjæledyret ditt i et rikt, luksuriøst skum. Vår milde kokosrenser er enestående, akkurat som kjæledyret ditt.

Kokosnøtt renser forsiktig pelsen for smuss og oljer fra spilletid og hodet, mens papaya og kiwi fyller på den naturlige fuktighetsbalansen i huden og pelsen. Rike botaniske balsam resulterer i en sunn glans, samtidig som den forhindrer tørr hud og sammenfiltret pels. Med rutinemessig bading vil denne luksuriøse 2-i-1-sjampoen og balsammen holde kjæledyrets hud og pels myke, blanke og flotte.

EAN: 645095202504 Varenummer: tro719.2106 Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Plantebasert shampo med balsameffekt, bare naturlige ingredienser. Rengjørende og mykgjørende shampo til hunden. Papaya Plus gir et rikt og lukseriøst skum med papya og kiwi, som skaper naturlig fuktbalanse i hud og pels. Den botaniske balsamen gir pelsen en vakker glans, samtidig som den motvirker tørr hud og sammenfiltret pels. Fantastisk duft.
TropiClean Naturally Green er en serie naturlige plantebaserte rengjøringsprodukter for hund og katt. I serien inngår blant annet velduftende, dyptrensende, kremende og skummende shampoer og balsam som gjør pelsen lett å gre ut.  – såpefrie – påvirker ikke bruk av flått og loppe middel – naturlige, plantebaserte ingredienser – dyptrengjørende – rikt og kremet skummende – lett å skylle ut – dufter som varer lenge.

Brand

Tropiclean

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)