Epost: [email protected] – Gratis frakt over kr. 599,-

Odour Buster kattesand

Odour Buster
Odour Buster

Historien om Odour Buster kattesand™

Odour Buster kattesand™-historien begynte i 2003 da en kanadisk landbruksingeniør utviklet en formel for å kontrollere lukt i grisebinger og hønsegårder. Gelen han laget av åtte eksklusive lukt- og bakterieeliminerende ingredienser fungerte perfekt! Denne suksessen inspirerte ham: “Hvis oppskriften min effektivt eliminerer lukt i de tøffeste landbruksmiljøene, vil den være flott for kattesand!”

Ved å bruke de samme åtte naturlige ingrediensene utviklet han selskapets første kattesand som nå er kjent som Odor BusterTM Original. Det ga kjæledyrforeldre løsningen de trengte for å holde kattens søppelkasser friske uten bruk av tilsatte parfymer eller kjemikalier.

Odour Buster er produsert av Intersand, en global leder innen høykvalitets, ultra-premium kattesand med over 30 års erfaring. Intersand er kjent for sin vågale innovasjon og dyp respekt for kjæledyr og deres eiere.

Lær mer om våre Odour Buster™-produkter

Historien bak Odour Buster™ kattesand

Odour Buster kattesand har en fascinerende historie som begynte i 2003, da en kanadisk landbruksingeniør oppdaget en innovativ metode for å kontrollere lukt i noen av de mest utfordrende miljøene – grisebinger og hønsegårder. Han utviklet en spesiell gel basert på åtte naturlige lukt- og bakterieeliminerende ingredienser som ble en enorm suksess. Det var denne suksessen som la grunnlaget for å utvikle en revolusjonerende kattesand. Ved å bruke de samme åtte naturlige ingrediensene, utviklet ingeniøren Odour Buster kattesand, som i dag er en av de mest effektive løsningene for å holde kattens toalettområde luktfritt og hygienisk.

Odour Buster™ Original – En innovativ løsning

Den første formelen som ble utviklet, ble senere kjent som Odour Buster kattesand Original. Dette produktet har siden blitt en favoritt blant katteeiere over hele verden. Ved å eliminere lukt uten å bruke tilsatte parfymer eller kjemikalier, gir Odour Buster kattesand en naturlig måte å opprettholde et friskt og rent miljø for både katten og hjemmet ditt.

Det som skiller Odour Buster kattesand fra andre merker, er dens evne til å bekjempe lukt på en bærekraftig og naturlig måte. Denne kattesanden er produsert med tanke på både kjæledyrets velvære og miljøet, og den benytter ingen skadelige tilsetningsstoffer. Dette gjør Odour Buster kattesand ideell for kjæledyrseiere som ønsker å unngå kjemikalier og samtidig sikre et luktfritt hjem.

Intersand – En global leder innen kattesand

Odour-Buster kattesand produseres av Intersand, et kanadisk selskap som har over 30 års erfaring med å utvikle høykvalitets kattesandprodukter. Intersand har etablert seg som en global leder innen ultra-premium kattesand takket være deres fokus på innovasjon og bærekraft. De er kjent for å utvikle produkter som respekterer både kjæledyrene og eiernes behov. Odour-Buster kattesand er et av deres flaggskip, og det har blitt et symbol på deres forpliktelse til kvalitet og effektivitet.

Hvorfor velge Odor-Buster™ kattesand?

  1. Effektiv luktfjerning: Odour-Buster kattesand eliminerer lukt ved hjelp av åtte eksklusive naturlige ingredienser. Dette gjør produktet ideelt for katteeiere som ønsker å unngå kunstige parfymer, men likevel holde kattens søppelkasse frisk og luktfri.

  2. Ingen tilsatte kjemikalier: En av de største fordelene med Odour-Buster kattesand er at det ikke inneholder noen kjemiske tilsetninger. Dette er spesielt viktig for sensitive katter som kan reagere på sterke parfymer eller kjemikalier.

  3. Bærekraftig produksjon: Intersand, selskapet bak Odour-Buster kattesand, er kjent for sin forpliktelse til miljøvennlig produksjon. Produktene deres er laget med fokus på bærekraft, og de benytter seg av avanserte teknikker for å redusere miljøpåvirkningen.

  4. Langvarig effekt: Takket være den avanserte formelen som brukes i Odour-Buster kattesand, varer den lenge. Dette gjør at du trenger å skifte ut sanden sjeldnere, samtidig som kattens toalettområde forblir friskt.

  5. Hygienisk løsning: Odour-Buster kattesand er utviklet for å kontrollere både lukt og bakterier, noe som skaper et mer hygienisk miljø for både katten og eieren. Dette er spesielt viktig for katteeiere som ønsker å sikre at kattens toalettområde er rent og trygt.

  6. Globalt anerkjent merke: Med Intersand som produsent, er Odour-Buster kattesand et produkt som har fått global anerkjennelse for sin kvalitet og effekt. Deres fokus på innovasjon og utvikling av høykvalitetsprodukter har gjort dem til en ledende aktør i markedet for kattesand.

Fremtiden for Odour-Buster™ kattesand

Med over 20 år på markedet og et stadig voksende globalt fotavtrykk, fortsetter Odour-Buster kattesand å utvikle seg og forbedre seg. Intersand jobber kontinuerlig med å finne enda bedre løsninger for å forbedre produktene deres, både når det gjelder effektivitet og bærekraft. For katteeiere som verdsetter naturlige løsninger, høy kvalitet og et luktfritt hjem, er Odour-Buster kattesand den ideelle løsningen.

Med sitt fokus på å tilby produkter som kombinerer kvalitet, effektivitet og omsorg for både kjæledyr og miljøet, vil Odour-Buster kattesand fortsette å være et av de mest pålitelige merkene på markedet.